Posbıyık dur durak bilmiyor…

Posbıyık dur durak bilmiyor…

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Adayı Posbıyık seçim çalışmalarında dur durak bilmiyor.

Beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte Kdz. Ereğli Osmanlı Çileği Yaygınlaştırma ve Üreticileri Koruma Derneği’ni ziyaret eden Posbıyık’a ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Şaban Çetinkaya:’’Sevgili arkadaşlar Osmanlı Çileği’ni yaygınlaştırma Derneğimizin kurucusu. Görevde olduğu sürece bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Osmanlı Çileği’nin babası sayın başkanımıza hoş geldiniz diyorum. Tabi kısa bir ara verildiği için heyecanlıyız. Çileğimizin geliştirilmesi konusunda adımlarımızı hep birlikte yöneteceğimize inanıyoruz.’’dedi.

Kdz. Ereğli Osmanlı Çileği Yaygınlaştırma ve Üreticileri Koruma Derneği’ ne misafirperverlikleri için teşekkür eden Posbıyık, ‘‘Değerli hemşerilerim hepinize iyi günler diliyorum. Osmanlı Çileği’nde bir hayli payım vardır. Çilek’in yaygınlaştırılması için bir hayli çabe sarfetmiştik. Hatta amblemdeki Çilek logosunuda yaptıran benim. Yeni projelerimizin Anadolu Otel’de tanıtımını yapmıştık. 110 bin metre kare alanda Ata tohumunu kurmak istiyoruz. Orda bir Çilek Fabrikası ,Osmanlı Çileği fidesi ve tohum yetiştirmeyi düşünüyoruz. Ziraat Odası’yla da bu konuları görüşüyoruz. Çileğin yaygınlaştırılması için dernekle iş birliği yapmak suretiyle önümüzdeki dönemde bir çabanın içerisinde olacağız.’’ diyen Posbıyık yapacakları diğer projelerinden bahsetti.

Karşılıklı sohbet ve bilgi fikir alışverişi şeklinde süren ziyaretin ardından Halil Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ederken, ikinci el otomotiv galerilerine de ziyarette bulundu.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, ziyaretlerde yaptığı konuşmada ilçede yaşanan sorunları çok iyi bildiğini belirterek, yaşanan ekonomik sıkıntıyı aşmanın birinci önceliğinin “moral ve motivasyon” olduğunu söyledi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanı olması halinde Ereğli’ye moral ve motivasyonun geleceğini ifade eden Halil Posbıyık, ziyaretler sırasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER