Posbıyık, esnafların sorunlarını dinledi

Posbıyık, esnafların sorunlarını dinledi

Posbıyık, esnafların sorunlarını dinledi

31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdüren CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, kentteki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinliyor ve projelerine ilişkin bilgiler veriyor. Ziyaretlerinde yerel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Posbıyık, önümüzdeki günlerde projelerini açıklayacağını ifade etti.

Seçim çalışmalarına çok yoğun bir şekilde devam eden CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Cuma günü yarım kalan çarşı esnaf ziyaretine bugün kaldığı yerden devam etti.

Beraberinde CHP Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte bugün ilk olarak Orta Camii esnafını, Sümer Taksi Durağı çalışanları ile Türkiye Finans-Akbank-Garanti Bankalarını ziyaret eden Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, daha sonra ise Sahil Taksi, Denizbank, TEB Bankası ile Yalı Caddesi’nde bulunan esnafları tek tek dolaşarak ‘hayırlı işler’ diledi.

Ziyaretler sırasında yolda gördüğü vatandaşlarla da bol bol sohbet edip onlarla dertleşen Posbıyık’ı karşısında görenlerin mutlulukları ise objektiflere yansıdı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 21:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Meftun
Hasan Meftun - 5 yıl Önce

İşsizleri unutma efsanevi başkan

SIRADAKİ HABER