POSBIYIK GÖKTEPE HALKI İLE BULUŞTU

HALİL POSBIYIK GÖKTEPE HALKI İLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık mahalle ziyaretlerine dur durak demeden devam ediyor.

Beraberindeki meclis üyeleriyle beraber Göktepe Mahallesi’ne giden Posbıyık’ı Göktepe halkı meşalelerle karşıladı.

Göktepe halkı tarafından coşku ve sevgiyle karşılanan Halil Posbıyık, ‘Ereğli’yi tekrar ayağa kaldırmak için geliyorum.’ diyerek, 31 Mart’ta Belediye Başkanı olması halinde Göktepe’ye elinden gelen hizmeti yapacağına söz verdi.

‘‘Bizi karşılayan hanımefendilere, beyefendilere şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi Sevgi, Barış, Dostluk duygularımla  selamlıyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Bu akşam sizlerle beraber olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Göktepe’de büyük bir çoğunluğunuzu tanıyorum. Çok dostum var, arkadaşım var, tanıdıklarım var. Geçmişte elimizden geldiği kadar hizmetler yapmaya çalıştık bu bölgeye. Bu bölge yeni katılanlardan olduğu için mahalleyi iyi bir noktaya getiriyim diye bir hayli gayret sabretmiştim hatırlarsınız. Ama ben ayrıldıktan sonra mahallede gelirken yolları gördüm üzüldüm gerçekten. Asfaltlar dahi benim döktüğüm zamandan kalan asfaltlar. Ereğli’de hangi mahalleye gidersem gideyim aynı şeyi söylüyorlar. Sen nasıl bıraktıysan o vaziyetteyiz diyorlar. Ereğli kötü yönetimden dolayı  iyi bir noktaya doğru gitmiyor. Bende Ereğli’yi tekrar ayağa kaldırmak için geliyorum. Topçalı, Hamzafakıhlı, Bölücek , Göktepe gibi yerlere seracılığı hızlandırsınlar diye sera iskeletleri belediye tarafından imal edilecek. Bol sebze üretsinler bunları pazara getirsinler, tüketicide pazardan daha ucuza alsın üretim fazla olsun diye uğraşacağız. Ata tohumlarını köylere yayacağım. Çilek reçeli fabrikası kuruyoruz. Bir buçuk iki sene de insanların yüzünü güldürmeye başlayacağız. Ereğli hareketlenecek.’’dedi.

Konuşmasının ardından Göktepe Halkı’ndan büyük alkış toplayan Posbıyık, projelerinden de bahsederek halkı bilgilendirdi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER