POSBIYIK, HALKLA BULUŞTU

POSBIYIK, HALKLA BULUŞTU

POSBIYIK, HALKLA BULUŞTU

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, halk toplantısında vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, çözümleri için ilgili müdürleri görevlendirdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, her Perşembe günleri olduğu gibi bu hafta da vatandaşları başkanlık toplantı salonunda misafir etti.

Belediye başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda katılanların istek ve sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Posbıyık, çözüm bulunması gereken konularda ilgili müdürleri görevlendirdi.

Vatandaşlar “Taleplerimizi rahatça size anlatma şansı verdiğiniz ve bizlere kapınızı kapatmadığınız için teşekkür ediyoruz” diyerek mutluluklarını ifade ettiler.

Hiç bir ayrım yapmadan hizmetlere devam edeceklerini söyleyen Başkan Posbıyık, “Benim olduğum yerde din, dil, ırk, siyasi ayrım göremeyeceksiniz. Ereğli’mizin sorunlarını çözmeye, halkımızın taleplerini karşılamaya ayrım olmadan devam edeceğiz” dedi.

Başkan Posbıyık ayrıca, toplantıda dile getirilen konularda görevlendirmede bulunduğu halde çözüm bulamayan vatandaşların sonuçları direk kendisine iletmelerini istedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2019, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER