Posbıyık ilgiden memnun!..

Posbıyık ilgiden memnun!..

Posbıyık ilgiden memnun!..

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık,seçim çalışmaları kapsamında dün yine yoğun günlerinden birini daha yaşadı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren saha çalışmalarında bulunan CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, soğuk havaya rağmen ziyaret programlarına da hızla devam ediyor.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında Gümüşhaneliler Dernek Lokali’nde Kdz.Ereğli Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lokman Öztürk ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lokman Öztürk, kendilerini ziyaret eden CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adaylarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, geniş katılımlı gerçekleşen ziyarette kendilerini ağırlayan Kdz.Ereğli Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lokman Öztürk ve dernek üyelerine teşekkürlerini iletti.

Posbıyık, ziyarette yaptığı konuşmada, ‘iyi bir Ereğli, iyi bir gelecek için göreve yeniden talip olduk. Ereğli’nin bir 5 sene daha kaybetmeye tahammülümüz yok. Çoluk, çocuğumuzu, torunlarımızı seviyor isek bu işi yapabilecek tecrübeli ve lider kişiyi getirmek, destek vermek gerekir.’diye konuştu.

Posbıyık ve beraberindekiler Kdz.Ereğli Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lokman Öztürk ve dernek üyeleriyle yaptıkları çay sohbetinin ardından toplu fotoğraf çektirerek dernek lokalinden ayrıldılar.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 21:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER