Posbıyık'ın konukları vardı...

Posbıyık'ın konukları vardı...

Posbıyık'ın konukları vardı...

Zonguldak’ın   Ereğli ilçe Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı, CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı ve Kızılay Kan Merkezi Kurum Müdürü makamında ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı yapılan ziyaretler ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan  Posbıyık açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Bugün de kıymetli ziyaretçilerimizi belediyemizde misafir ettik. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Naile Bingöl ve yönetimiyle, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ormanlı Belde Başkanı Ahmet Arslan ve yönetimiyle, Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Çetinkaya, Teşkilat Başkanı Erdal Bayraktaroğlu ve Basın Sözcüsü Murat Öztürk ile hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum.

Ayrıca, Kızılay Kan Merkezi Kurum Müdürü Mehmet Günaydın'a, kan bağışı uzmanları Elif Duman'a ve Özcan Güler'e, Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer'e, Zonguldak İnsani Yardım Vakfı İl Temsilcisi İlyas Yazıcı'ya ve Kdz. Ereğli Temsilcisi Mustafa Köseoğlu’na nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” görüşlerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER