Posbıyık, Kadıtarlası’nda coşkuyla karşılandı…

Posbıyık, Kadıtarlası’nda coşkuyla karşılandı…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, gittiği her yerde coşkulu kalabalıklar tarafından karşılanıyor.

Yerel seçimlere kısa bir zaman kala mahalle mahalle gezerek vatandaşlar ile buluşan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, bugün Kadıtarlasında halkla buluştu.

Gittiği her yerde büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Halil Posbıyık, Kadıtarlası’nda da aynı coşkuyla karşılandı.

‘Bu soğuk havada beni coşkuyla karşılayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum’ diye konuşmasına başlan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, yerel seçim için son 1 haftaya girildiğini hatırlatarak, kendisine moral ve destek veren tüm Ereğli halkına teşekkür etti.

Posbıyık, ‘Bana son günlerde moral verdiniz. Bu soğuk havada bu saatte bu coşku benim ivmemi artırıyor, bana moral veriyorsunuz. Hep beraber yola çıktık ve tek bir amacımız var Ereğli’yi iyi bir noktaya getirmek. Hiç siyaset yapmaya falan niyetim yok. Tek meselem var Ereğli’yi düştüğü bu durumdan daha iyi noktalara, eski günlere taşımak için, azimle kararlılıkla yola çıktık’ diye konuştu.

Ereğli’nin düştüğü duruma çok üzüldüğünü ifade eden Posbıyık, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde kendisine ve ekibine destek verilmesi halinde ilçeyi ayağa kaldıracak projeleri hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

Halk tarafından konuşması coşkuyla alkışlanan Halil Posbıyık, çocuklara boyama kitabı hediye ederek Kadıtarlası’ndan ayrıldı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER