Posbıyık, Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti

Posbıyık, Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti

Posbıyık, Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil PosbıyıkÖren Mahallesinde faaliyet gösteren Fizyotem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Merkezin Kurucu Temsilcisi Şenol Bahadır, Halil Posbıyık’a FİZYOTEM Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgiler verdi.

Merkezde 165 öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Bahadır, “Merkezimizde eğitim birebir oluyor. Velilerimizin bilgi eksikliliğinden kaynaklanan aksaklıklarımız oluyor. Mesela Çaycuma’da 30 bin nüfus var, bunu nüfusa oranla Türkiye genelinde  %12, 5 puanı vardır. Ereğli’nin nüfusu 120 bin olduğunu varsayarsak  %10 olduğunu kabul edersek 12 bin engellimiz var demektir. Fakat eğitim alanlarımız bini bulmadı. Çaycuma’da 30 bin nüfus var bin 500-bin 600 eğitim alan öğrenci var” dedi.

Bazı öğrenci velilerinin de bulunduğu ziyarette konuşan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, 4 dönem üst üste 20 yıl belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak, bu nedenle Ereğli halkına karşı sevdalı olduğunu söyledi.

‘Belediye Başkanı olduğumuz takdirde elimizden gelen desteği vereceğiz’ diyen Posbıyık, daha sonra Merkezde eğitim gören öğrencilerle yakından ilgilendi ve ayrıca öğrenci velileriyle de sohbette bulundu.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 21:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER