Posbıyık, sahalara hızlı döndü

Posbıyık, sahalara hızlı döndü

Posbıyık, sahalara hızlı döndü

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, bugün seçim çalışmalarının en yoğun günlerinden birini daha yaşadı.
Sabah saatlerinde Ereğli Kaymakamlığı ve Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne nezaket ziyaretinde bulunan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, öğleden sonraki programını pazaryeri ve pazaryeri esnafına ayırdı.
Pazaryeri’nde sıcak ilgi ve sevgisiyle karşılanan Posbıyık’ı, pazaryeri esnafı ve vatandaşlar adeta bağrına bastı.
Halil Posbıyık, pazaryeri esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların “Başkanım sizi çok özledik. Sizin yeriniz çok aranıyor. Artık gelinde bizi kurtarın bu esaretten” şeklindeki sevgi tezahüratlarına maruz kaldı.
‘PAZARCI ESNAFININ GÖNLÜNDE YATAN ASLAN POSBIYIK’TIR’
Pazaryerinde bulunan Pazarcılar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası’nı da ziyaret eden CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, oda yöneticileriyle birlikte çay içerek sohbette bulundular.
Pazarcılar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Fehmi Taşkın,  Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın kendisine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizim gönlümüzde yatan aslan Posbıyık’tır.” dedi.
Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan ve Oda temsilcileri, Halil Posbıyık’ın geçmiş yıllarda pazaryerine ve Ereğli’ye yapmış olduğu başarılı ve önemli çalışmalar ile hizmetlerini hatırlatarak, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde oda ve esnaflar olarak tam destek vereceklerini söylediler.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2019, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER