Posbıyık Sarıkorkmaz halkıyla buluştu

Posbıyık Sarıkorkmaz halkıyla buluştu

Posbıyık Sarıkorkmaz halkıyla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık Sarıkorkmaz halkıyla buluştu.

Beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte Sarıkorkmaz’da davullu zurnayla ve meşalelerle karşılanan Posbıyık ;‘‘ Sıkıntıları gidermek için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım’’ dedi

‘‘Bu soğuk havada. Akşamın bu saatinde bizi coşkuyla karşıladınız. Sağolunvarolun. Sarıkorkmaz’da çok hatıralarım var, çok istinat duvarları yaptım, çok çalışmalar yaptım. Eski halini biliyorsunuz. Ama elimizden geldiğince hizmet vermeye çalıştım Sarıkorkmaz’da. Yeterlimi değil tabikide daha iyisi olması lazım, daha güzeli olması lazım. Ereğli’de hangi mahalleye gitsem senin bıraktığın gibi duruyor diyorlar. Bizde bu sıkıntıları gidermek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.Allah razı olsun Ereğli'de yaşayan insanların sayesinde hiç siyasi parti gözetmeksizin, partiye bakmaksızın dört dönem beni belediye başkanı yaptınız. Ben Ereğli'de yaşayan insanlara aşığım, onları çok seviyorum. Beni onurlandırdığınız için, beni desteklediğiniz için sizlere minnet borçluyum. Benim için particilik falan önemli değil, benim için birinci derecede önemli olan Ereğli'de yaşayan insanlar. Bende insanımıza hizmet edebilmek için elimden ne geliyorsa yapacağım ‘‘ dedi.

Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri ‘‘En Büyük Başkan Bizim Başkan’’ tezahüratlarıyla seçim çalışmalarına devam etmek için alandan ayrıldılar.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER