POSBIYIK: ‘ŞEHİTLERİMİZİ MEZARI BAŞINDA ZİYARET ETTİK’

POSBIYIK: ‘ŞEHİTLERİMİZİ MEZARI BAŞINDA ZİYARET ETTİK’

POSBIYIK: ‘ŞEHİTLERİMİZİ MEZARI BAŞINDA ZİYARET ETTİK’

Karadeniz Ereğli’de Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ve ilçe protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit mezarlıklarını ziyaret etti, 15 Temmuz gazisinin evine ziyarette bulundu.

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminin üçüncü yıldönümü ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge Komutanlığı yetkilileri,  Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Karadeniz Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak, müftülük görevlileri, ilçedeki Kestaneci, Merkez ve Belen mezarlıklarında şehir mezarlarına ziyarette bulundu. Ziyarette şehitlerin ruhları için Kur’an-ı Kerim okundu, protokol ve hazırun tarafından dualar edildi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ziyaretlerin ardından sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde ilçe protokolümüz ile birlikte şehitlerimizi mezarları başında ziyaret ettik. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Çorumluoğlu, Başkan Posbıyık ve beraberindekiler daha sonra ilçede yaşayan 15 Temmuz gazisi Tamer Gülhan’ı evinde ziyaret etti.  Posbıyık bu ziyaretle ilgili paylaşımında ise “İlçe protokolümüz ile birlikte 15 Temmuz gazisi Tamer Gülhan'ı evinde ziyaret ettik. Tamer kardeşimize ve tüm gazilerimize sağlık dolu uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2019, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER