Posbıyık'tan Akar'a ziyaret

Posbıyık'tan Akar'a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

‘Kaybedecek zamanımız yok’ diyerek seçim çalışmalarının her anını değerlendiren ve sıkmadık el, tutmadık omuz bırakmayan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte çarşı esnaf ziyaretleri sırasında Bozkuş Pasajında bulunan Madeni İşler Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Atilla Akar’ı da ziyaret etti.

Madeni İşler Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Atilla Akar, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberinde ki Belediye Meclis Üyesi Adaylarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biliyorsunuz daha önceki dönemlerde de birlikte çalıştık. O zamanlar biz esnaflara çok yardımcı olmuştunuz.  İnşallah ileride yeniden belediye başkanı seçildiğinizde yine esnaf-belediye el ele çalışacağımıza inanıyorum. Bugün Ereğli esnafının durumu içler acısı. Hiç hareket yok, çarşıda insan yok, kayboldular.” dedi.

Posbıyık’ta Belediye Başkanlığına yeniden aday olmasının en büyük nedenlerinden birinin sosyal, ekonomik ve kültürel yönden kötüye gitmesinden kaynaklandığını belirterek, 31 Mart’ta belediye başkanı olması halinde Ereğli’yi hareketlendirecek ve ayağa kaldıracak projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER