Posbıyık terminalde!

Posbıyık terminalde!

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberinde Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Kdz.Ereğli Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziyaret ederken, terminal taksi esnafının da sorunlarını dinledi.

Terminal kafeteryasının pahalı olduğu için müstecirin zarar ettiği, berber salonunun olmayışı, kiraların yüksek olmasından dolayı yeterli otobüs firmalarının bulunmayışı ve terminalin bomboş olduğu şikâyetlerini yerinde dinleyen CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, terminal taksi esnafının sorunlarını da dinledi.

Terminal Taksi esnafı, umutlarının CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık olduğunu ifade ederken, Posbıyık’ta Terminalde yaşanan sorunları bildiğini, seçilmesi halinde bu sorunların çözümü için projeler ürettiklerini söyledi.

Posbıyık, 31 Mart’ta ekibiyle birlikte seçilmesiyle birlikte, Ereğli Belediyesi’nde Ticaret ve Sanayi Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Odası’na üye Taksici, Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi, Servis Araçlarından oluşan bir komisyon kuracaklarını ve bu komisyonun esnafın, şoför esnafının sorunlarının çözümü için el ele vererek, hep birlikte çözeceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 16:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
gemici
gemici - 5 yıl Önce

Oradaki taksici esnafları diğer duraklara dağıtmak. Çözüm bu yoksa şehirler arası yolculuk yapan vatandaş mağdur oluyor

SIRADAKİ HABER