Posbıyık, Tıp Bayramını kutladı

Posbıyık, Tıp Bayramını kutladı

Posbıyık, Tıp Bayramını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık,  14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sabahın erken saatlerinde Ereğli Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bayramını kutlarken, hasta ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Vildan Türkeli’yi de makamında ziyaret eden Posbıyık,  tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Halil Posbıyık, “Sağlığımızı emanet ettiğimiz, çok kutsal görevi yerine getiren, hayati bir misyon yüklenen sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ömrünün son döneminde, hastalığının ilerlemesine rağmen “Beni Türk hekimlerin emanet ediniz” diyerek, yabancı doktor istememiş, Türk hekimine sağlığını emanet etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle kendini insan sağlığına adayan tüm hekimlerimizin ve bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, günün anısına Ereğli Devlet Hastanesi’nde hastane doktorlarına, sağlık çalışanları ile hasta ve hasta yakınlarına karanfil hediye ederek hastaneden ayrıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER