Posbıyık ziyaretlerini sürdürüyor

Posbıyık ziyaretlerini sürdürüyor

Posbıyık ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor.
CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Kdz.Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İsmail Hakkı Köse ve balıkçı esnafını  Bozhane’de ziyaret etti.
Bozhane’nin eskiden mezbelelik yerler olduğunu, 94’te ilk belediye başkanı olduğunda burayı ayağa kaldırdıklarını ama bugün duraklama dönemine girdiğine dikkat çeken CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık,  ‘İnşallah buraları tekrar eski haline döndüreceğiz. Birtakım yerlerde çöküntüler varmış. Ağ ve baraka istekleri var bazı arkadaşların. Her şeyden önce şunu ifade etmek isterim. Daha önce 8 Bakanlıktan izin alarak yaptırdığımız projelerim var. Belediye Başkanı olur olmaz sahili güçlendireceğiz yani kayalıklarla dalga kıranlar yapacağım. Bu gözlemecilerin olduğu yerler yıkılmasın diye. Onla birlikte Piramit Kafenin ordan 80 m2 uzunluğunda bir dökülü alan yapacağım. Burada balıkçı sandalları nasıl alabora oluyor, yıkılıyor, dökülüyor, çatlıyor, patlıyor, bunu engellemek için 80 m2 uzunluğunda dökülü alan yapılacak. Ben zaten projelerini hazırlamıştım, sadece ihale safhasına gelmişti. Burada en önemli konunun bu olduğunu biliyorum. Buraları en iyi noktaya getirmek için çalışacağız. Lokantalarda bir sıkıntı varmış herhalde. Elimden geldiğince burası için hizmet etmeye çalışacağım’ dedi.
Yağlı direk ve deniz eğlencelerini yeniden hayata geçireceklerini belirten Posbıyık, ‘buradaki insanları yakinen tanırım. Hepsi yürekli delikanlı insanlardır. Yaşamlarını Ereğli sevgisiyle geçirirler. Çokta talepleri  istekleri olmaz, yürekli insanlardır hepside. Buraya elimden gelen desteği vermeye çalışacağım’ şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER