Posbıyık:"Aleviler Cumhuriyet'in sigortasıdır"

Posbıyık:"Aleviler Cumhuriyet'in sigortasıdır"

Posbıyık:"Aleviler Cumhuriyet'in sigortasıdır"

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, yoğun seçim temposuyla STK ziyaretlerine de ara vermeden devam ediyor.

Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adaylarının bir diğer durağı da Alevi Kültür Dernekleri  Kdz.Ereğli Şubesi oldu.

Başkan Mehmet Taştan’ı ve üyelerini dernek binasında ziyaret eden Halil Posbıyık, “Biliyorsunuz buradaki Cemevi’nin yapılmasında benimde bir tutamda payım vardır. Benim her zaman ifade ettiğim gibi Türkiye Cumhuriyetinin, demokrasinin sigortası alevi derneklerinde bulunmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Çıktığımız bu yolda sizlerinde desteğini bekliyoruz” dedi.

Posbıyık, “Ereğli’de gerçekten çok büyük sıkıntılar var. Cumhuriyet Halk evlerinde öğretmenlerimiz vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ücretsiz ders verdireceğiz. 31 Mahalle de kreş açıyoruz. Ereğli’de okullara, camilere, cem evlerine her türlü yardımı yapacağız.  Hiçbir ayrım gözetmeksizin yapacağız. Orta ölçekli sanayi bölgelerini kuracağız. Ata tohumculuğunu Ereğli’ye getireceğiz. Üniversite kampusü yerinde duruyor, hiçbir yere gitmiş değil. Gelir gelmez ilk işimiz buraya üniversiteyi kurmak olacak. Ereğli’de trafik sıkıntısının önüne geçeceğiz. İnşallah çok güzel şeyler olacak” şeklinde konuştu.

Alevi Kültür Dernekleri Kdz.Ereğli Şube Başkanı Mehmet Taştan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz, Allah gönlünüze göre versin. Sizi şubemizde ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Posbıyık ve beraberindekiler toplu fotoğrafı çektirdikten sonra Alevi Kültür Dernekleri Ereğli Şubesi’nden ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER