POSBIYIK’LARIN İKİNCİ BAHARI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile eşi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık ikinci baharlarını yaşıyorlar.

POSBIYIK’LARIN İKİNCİ BAHARI

gundemeregli.com- Dile kolay evlilikte geride kalan 40 yıl. Mutluluğu evliliğinin daha ilk günleri gibi diri ve canlı tutmak öyle kolay değil. Özellikle kısa süreli evliliklerin yoğunlukta olduğu bu dönemlerde. Acısıyla-tatlısıyla evlilikte yarım asra doğru kulaç atan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile eşi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık adeta ikinci baharlarını yaşıyorlar.

Ereğli Belediye Plaj tesisleri kampında Posbıyık’lara tahsis edilen Süit odalarında eşi Neriman Posbıyık ile kısa süreli de olsa tatil yapma imkanı bulan Posbıyık çiftinin mutluluğu objektiflere işte bu şekilde yansıdı.

Neriman Posbıyık’ın kendi adına kayıtlı sosyal medya adresinde paylaştığı bu fotoğraf, takipçilerinden büyük ilgi görürken,  görüntüyü gören vatandaşlar, Posbıyık çiftinin yoğun belediye çalışmaları için bugünlerde enerji depolamayı sürdürdüğü ve  birbirlerine çok yakıştıklarını söylemeden geçemediler.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2013, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER