Problemleri biliyoruz, çözüm için geliyoruz

Problemleri biliyoruz, çözüm için geliyoruz

Problemleri biliyoruz, çözüm için geliyoruz

Kdz. Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı Rahman Demirtürk, beraberinde Belediye Başkan adayı Talat Şeker ve meclis üyesi adayları ile seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Erdemir Caddesi esnaf ziyaretlerinin ardından Kepez mahallesine geçen heyet, yapılan görüşmelerde vatandaşların desteğini aldılar. 

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Belediye başkan adayı Talat Şeker ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Talat Şeker için oy istiyor. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Erdemir ve uğur mumcu caddelerinde esnaf gezileri yaptı. Demirtürk ziyaretlerle ilgili açıklamasında “ Esnafın tepkisi olumlu. İkisini de denedik artık size oy vereceğiz diyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli’ de ivme kazandı diyorlar. Bu da bizim için gurur verici gelişme. Yerel seçimlerde zafer Milliyetçi Hareket Partisi’nin olacak” dedi. 

Erdemir caddesi ve Uğur Mumcu caddesinde yapılan ziyaretlerin ardından heyet daha sonra Kepez mahallesinde ziyaretlerde bulundu. Burada halka buluşan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk “Ereğli’nin sorunlarını biliyoruz. Milletvekilliği seçimlerinden beri de anlatıyoruz. Ereğli’nin ihtiyaçları karşılamak için neler yapabileceğimizi çok defa anlattık. Bizim adayımız da meclis kadromuz da diğerlerinden çok iyi. Ereğli’yi, Karabük Bartın gibi yapabiliriz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kazandığı illerde ki çalışmalara baktığımızda yaşanan büyük gelişmeleri görebilirsiniz. Bizler Ereğli’nin de büyümesi ve refaha kavuşması için hizmete talibiz” dedi. 

PROBLEMLERİ BİLİYORUZ, ÇÖZÜMLERİMİZLE GELİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Talat Şeker ise konuşmasında, ilçenin problemlerini iyi bildiklerini sorunların çözümleri ile göreve talip olduklarını kaydetti. Şeker konuşmasında “Ereğli de sosyal ekonomik kırılmalar olduğunda Erol Şahin ve Halil Posbıyık görevdeydi. Bizim MHP olarak bu kötü sonuçta payımız yok. Projelerimizi anlatıyoruz ellerinizde ki kataloglardan inceleyebilirsiniz. Problemleri biliyoruz ve çözüm için geliyoruz” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER