Protokolden şehit aileleri ve gazi ziyareti

Protokolden şehit aileleri ve gazi ziyareti

Protokolden şehit aileleri ve gazi ziyareti

Karadeniz Ereğli'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler ziyaret edildi.
Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı tarafından organize edilen program kapsamında, Alaplı Kaymakamı, Karadeniz Ereğli Kaymakam vekili Saim Eskioğlu ile Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın yanısıra Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Müftülüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerinden oluşan heyet İlçe merkezi ve iki köyde ziyarette bulundu.
Heyet ilk olarak Kepez Mahallesi'nde oturan 15 Temmuz gazilerinden Halil İbrahim Akkaya'yı evinde ziyaret etti. Akkaya'ya 'geçmiş olsun' diyen heyet, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde yaşadıklarıyla ilgili de bilgi aldı.
Kaymakam Saim Eskioğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla ilçeye bağlı Serintepe köyünden Çanakkale şehidi Piyade Er Ergin Şener ile Fındıklı köyünden Güneydoğu şehidi Jandarma Er Metin Çevik'in ailelerini ziyaret etti. Heyet, şehit ailelerinin sorunlarını dinleyerek her zaman yanlarında olacaklarının mesajını verdiler.
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gazi ve şehit aileleri ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada "Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 15 Temmuz gazilerimiz ve tüm gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER