RAHMAN DEMİRTÜRK'TEN SAFFET BOZKURT'A ZİYARET

RAHMAN DEMİRTÜRK'TEN SAFFET BOZKURT'A ZİYARET

Kdz. Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Saffet Bozkurt'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı Rahman Demirtürk ve AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt Cumhur ittifakı'nın ilçede devam edeceğini ve güzel hizmetlere imza atacaklarını söylediler.

Hafta sonu yapılan kongrede seçilen ve bir gün önce mazbatasını alarak görevine başlayan AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a ilk ziyaret, kendisiyle aynı gün güven tazeleyen ve mazbatasını alan Cumhur İttifakı partisi MHP’nin Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’ten geldi. 

AK Parti teşkilat binasında gerçekleştirilen ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt ve partinin yönetim kurulu üyeleri, konuklarını yönetim kurulu ile birlikte  kapıda karşıladı.

DEMİRTÜRK: BİZ ONLARIN EMİR ASKERİYİZ

MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti ve MHP kongrelerinin Ereğli’ye ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek; “İnşallah Cumhur İttifakı’nı beraber ileriye taşırız, herhangi bir sorun yaşanmadan uzlaşı içinde taşırız. İki genel başkanımıza layık olacak şekilde. Biz onların emir askeriyiz. O yolda yürümeyi taahhüt ettik genel başkanımın talimatıyla. Saffet Başkanım daha yeni ama ben kendisini eskiden tanırım. Sözü söylediği zaman eksiklik olmaz, doğru bildiğinde yürür. O açıdan kendisine başarılar diliyorum. İnşallah Ereğli’de beraber yürürüz, Cumhur İttifakı’nı layık olduğu yere taşırız” diye konuştu.

BOZKURT: SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt da, MHP kongresinin de hayırlı olmasını dilediğini belirterek “Her iki teşkilat da delegelerin gönlünü alarak seçilmiştir. Ereğli’mize hayırlı olsun.  Cumhur İttifakı, Türkiye gönüllülerinin ittifakıdır. Cumhur ittifakı öncelik Türkiye diyenlerin ittifakıdır, yıkım ittifakı değildir. Bu noktada sayın genel başkanlarımızın izleri doğrultusunda, Ereğli’de biz de birlik beraberlik içinde bu mücadeleyi yürüteceğiz. Ereğli’nin politikalarını belirlemede, sorunlarını çözmede her zaman Rahman Başkan’ın görüşlerini dikkate alacağız.  Sorunların çözümünde birlikte hareket edeceğiz.  Rahman Başkanımla birlikteliğimiz çok eskiye dayanır. Yaklaşık yedi sekiz sene dernek bazında birlikte görev aldık. Orada da değerli çalışmalara imza attık. Birbirimizi tanıyoruz, inşallah bu birlikteliği Ereğli’nin menfaatleri noktasında kullanmaya devam edeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve partilerin yönetim kurulu üyeleri daha sonra bir süre güncel konularda görüş alışverişinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2020, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER