RAKKAS Festival Etkinlikleri; Piknik Programı ile Son Buldu.

RAKKAS Festival Etkinlikleri; Piknik Programı ile Son Buldu.

RAKKAS Festival Etkinlikleri; Piknik Programı ile Son Buldu.

  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi  tarafından açılan ‘’Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu İle İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklen RAKKAS projesinin sosyal entegrasyonun artırılması amacıyla düzenlenen Festival etkinlikleri piknik programı ile sona erdi. 

Pikniğe Batı Karadeniz Romanlar Derneği Başkanı Kazım Adak ve Yönetim Kurulu üyeleri,  Fiziksel ve Sosyal Hayatı Geliştirme Derneği Başkanı ve Proje Koordinatörü Dr. Hasibe Özgümüş ile 200ün üzerinde vatandaş katıldı.

Pikniğe gelmek isteyenler, köylerden ve Ereğli Merkezden araçlarla ücretsiz olarak piknik alnına getirildi. Piknikte, tenekede tavuk, et döner, pide, ayran, meyve suyu, baklava ve çay ikram edildi.  Hayvanat bahçesi, çocuk oyun alanları, yapay şelale ve güzel manzarasıyla beğeni toplayan Kestaneci Piknik alanında eğlenceli bir gün yaşandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2017, 23:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER