RENKLERİN KARDEŞLİĞİ PLATFORMU'NDAN DUYURU !

RENKLERİN KARDEŞLİĞİ PLATFORMU'NDAN DUYURU !

Renklerin Kardeşliği Platformu olarak Karadeniz Ereğli  Galatasaray - Beşiktaş - Fenerbahçe ve Trabzonspor  Taraftar Dernekleri bir açıklama yaparak 2020-2021 Süper Lig ve Avrupa maçlarını  taraftarlarıyla izleyemeyeceklerini duyurdu.

Renklerin Kardeşliği Platformu olarak Karadeniz Ereğli  Galatasaray - Beşiktaş - Fenerbahçe ve Trabzonspor  Taraftar Dernekleri’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

“Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid –19 Pandemisinden spor kamuoyu da olumsuz etkilenmeye devam etmektedir.

2020 - 2021 Sezonu Süper Lig maçları bugün başlayacak. Her futbol sezonunda lokallerimizde taraftarlarımıza yayıncı kuruluş Dijittürk -  beIN SPORTS ticari üyeliğimizle maçları taraftarlarımıza izletebilmek için imkanlarımızı ortaya koyabiliyorduk.

 Ancak; bu sezon taraftar dernekleri olarak ortak karar almak zorunda kaldık ve lig ve Avrupa maçlarını yayınlayamayacağız.

Neden mi :

1-Yayıncı kuruluş beIN SPORTS 2020-2021 Sezonu öncesi hiçbir şekilde indirim yapamayacağını tarafımıza bildirmiştir.

2-Pandemi sürecinin devam etmesine rağmen kapalı alanlarda mevcut kapasitenin belli bir oranının kullanılmasına izin verilmesi rağmen yayıncı kuruluş beIN SPORTS lokallerimizi tam metrekare oranında hesaplayarak yine hiçbir indirim yapmamakta, kolaylık sağlamamaktadır.

Kdz. Ereğli’deki taraftar dernekleri olarak beIN SPORTS kolaylık sağlamadığı sürece lokallerimizde üyelerimize ve sporseverlere yayın yapamayacağız.”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2020, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER