Resim Sergisi açılacak

Kdz. Ereğli'de geçen yıl vefat eden ressam Mehmet Ali Özbaşakçı anısına öğrencileri tarafından hocalarının anısına resim sergisi açılacak. Sergi 10 Mayıs Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Osman Zeki Oral sergi salonunda açılacak.

Resim Sergisi açılacak

Kdz.Ereğlide ressamlık yapan ve birçok kişiye resim yapmayı sevdiren merhum Mehmet Ali Özbaşakçının öğrencileri, hocaları için 120 eserden oluşacak resim sergisi düzenliyor. Birçok kursiyerin yapımına devam ettiği tablolar 10 Mayıs Çarşamba gününden  itibaren Osman Zeki Oral Sergi Salonunda sergilenecek.

Sergi için son hazırlıklar yapılırken, kurs hocası Vasfiye Bostan, Mehmet Ali Özbaşakçı hocanın geleneklerini sürdürmek istediklerini anlattı. Atölyede eğitim alan kursiyerlerin eserlerini 10 Mayıs da açılacak olan sergide halkın beğenisine sunacaklarını belirten Bostan, amaçlarının Mehmet Ali Özbaşakçı hocanın atölyede ki çalışmaları ve çizgisini ellerinden geldiğince sürdürmek olduğunu ifade etti. Bostan konuşmasında Tüm halkımızı ve sanatseverleri sergimize davet ediyoruz dedi.

10 Mayıs tarihinde Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) açılacak olan sergi 14 Mayıs tarihine kadar açık kalacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER