ROMANLAR, EROL ŞAHİNİ OMUZLARINDA TAŞIDI…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Belediye Düğün Salonunda Romanlar ile bir araya geldi. Romanlar Şahin’i omuzlarında taşıyıp sloganlarla karşıladılar.

ROMANLAR, EROL ŞAHİNİ OMUZLARINDA TAŞIDI…

Gençliğinin verdiği enerji ile seçim çalışmalarını artan bir performans ile sürdüren AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Ereğli’de yaşayan Ramanlar ile bir araya geldi.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen Romanlar Gecesine katılan Erol Şahin’i coşkulu bir şekilde sloganlar ile karşılayan romanlar, Şahin’i omuzlarında taşıdılar.

Romanların omuzlarına almak istediği Erol Şahin buna karşı çıksa da engel olamadı ve roman vatandaşlar “Biz seni her zaman sırtımızda taşımaya hazırız” diyerek omuzlarına alıp salona soktular.

“En büyük başkan bizim başkan” sloganları ve büyük bir alkış tufanı ile salona giren Erol Şahin, AK Parti’nin her dönem romanların temsilcisini Belediye Meclisine yazdığını hatırlatarak, “Bu dönem yine listemizde sizin verdiğiniz ismi belediye meclisi üyesi olarak yazdık. Bu bizim sizlere verdiğimiz önem ve değerin ispatıdır” dedi.

Türkiye’de yaşayan romanların AK Parti sayesinde bir çok hakları elde ettiklerini belirten Erol Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın romanlara büyük bir önem verdiğini söyledi ve ilk defa roman vatandaşlara Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Cumhurbaşkanlığının kapılarının açıldığını vurguladı.

Salonda kendileri ile birlikte eğlenen Erol Şahin’e destek sözü veren romanlar, “Sandıkları patlatacağız” dediler.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER