“Sadece Başkanlığa adayım”

AK Parti Belediye Başkan aday adayı Ahmet Kızmaz Çebi Grup’a yaptığı ziyarette konuştu: “Sadece Belediye Başkanlığı’na adayım”

“Sadece Başkanlığa adayım”

Eski Tarım İlçe Müdürü ve AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan aday adayı Ahmet Kızmaz, Çebi Grup bünyesinde günlük olarak yayın yapan Gündem Gazetesi’nin 30’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Çebi Grup’u ziyaret etti.

Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’yi ziyaret ederek Gündem’in 30’uncu yılını kutlayan Ahmet Kızmaz, Gündem Muhabirinin adaylığı ile ilgili kendisine yönelttiği soruları da yanıtladı.
“Kamuoyunda AK Parti’nin başkan aday adaylarının belediye meclisi veya il genel meclisini hedefledikleri konuşuluyor. Sizin hedefiniz nedir?” seklindeki sorumuzu yanıtlayan Kızmaz, “Ben sadece ve sadece Belediye Başkanlığına adayım. Doğduğum ve yaşadığım kentime hizmet etmek istiyorum” dedi.
Ereğli’de yıllarca Tarım Müdürü olarak görev yaptığını, yıllarca da belediye encümen üyeliği yaptığını,  gerek siyasi gerekse bürokrat olarak yıllardır elde ettiği tecrübelerini hemşehrileri için kullanmak istediğini belirten Ahmet Kızmaz, “Kim ne derse desin. Kim ne konuşursa konuşsun. Benim tek amacım Ereğli Belediye Başkanı olarak bu kenti hak ettiği yere taşımak. Kim belediye meclisini hedefliyor, kim il genel meclisini hedefliyor bilemem. Benim hedefim Belediye başkanlığı ve bu kente hizmettir. Partim ve Genel Başkanım uygun görüp bu görevi bize verirlerse seçimi alacağıma da inanıyorum. 
Kdz. Ereğli halkı beni tanır, ben de Kdz. Ereğli halkının istek ve ihtiyaçlarını iyi bilirim” dedi.
 

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2018, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER