ŞAHİN: “BENİM İŞİM KAVGA, KAOS VE BASKI DEĞİL”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin mahallelerde kapı kapı geziyor. Şehin’e vatandaştan ilginç soru ve şikayetler geliyor…

ŞAHİN: “BENİM İŞİM KAVGA, KAOS VE BASKI DEĞİL”

31 Mart seçimlerine bir hafta kala AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin temposunu her geçen gün artırıyor.

Akşamları mahallelerde yapılan halk buluşmalarına gösterilen yoğun ilgiden pozitif enerji alan Şahin, sabahın erken saatlerinde sokağa çıkarak mahallelerde kapı kapı vatandaşı ziyaret ediyor ve destek istiyor.

Çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayan Erol Şahin ısrarla, 31 Mart seçimlerinin Kdz. Ereğli için büyük bir önem arz ettiğini anlatmaya çalışıyor. Meselenin Erol Şahin meselesi olmadığını, asıl meselenin Ereğli’nin şahlanması meselesi olduğunu anlatan Şahin, “Ordadoğunun en büyük lideri, dünya liderlerinden biri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Kdz. Ereğli’ye özel bir ilgi gösteriyor. Bunun herkes farkında. Türkiye’de gitmediği onlarca il varken 118 bin nüfuslu Ereğli’ye gelerek ilçemize verdiği önemi gösteren ve Ereğli’den ‘Yarim Ereğli’ diye söz eden Cumhurbaşkanımızın bu ilgisini iyi değerlendirmeliyiz. 31 Mart Ereğli için dönüm noktasıdır. Halkımız bunu iyi idrak etmeli” dedi.

1 Nisan tarihinden itibaren 5 yıl sonrasını düşünerek çok çalışmak zorunda olduğunu vurgulayan Şahin, “Çünkü benim yaşım henüz 52, yani 5 yıl sonra yine aday olma şansım olacağı için çok çalışmak, başarmak ve Ereğli’yi kalkındırmak zorundayım. Bunu yapmalıyım ki tekrar aday olabileyim. Başaramayanların aday olamadığını gördük! Yaşım itibari ile benim yeniden aday olma şansım var. Ama rakiplerimizin böyle bir şansı yok, 5 yıl sonra ben 57 yaşında olacağım, rakibim ise 80 olacak!. Altını çizerek söylüyorum ki; Ben bu nedenle halka hesap vermek zorunda ve mecburiyetindeyim. Ama halka hesap verme zorunluluğu hissetmeyenler olduğu gibi vermeyecekler de” şeklinde konuşarak, Ereğli halkını iyi düşünerek ilçenin, çocuklarının ve torunlarının geleceğini düşünerek oy kullanmalarını istedi….

ORADA BAŞKAN KİM OLACAK?

Bugün mahallelerde vatandaşları evinde ziyaret eden Erol Şahin, çaldığı kapılarda çok samimi ve içten karşılandı.

Bir vatandaş Erol şahin’e şöyle dedi: “Başkanım kapımıza CHP’liler geldi. Onlara 75 yaşında birinin bu Ereğli’ye faydası olamayacağını, bu nedenle oy vermeyeceğimizi söyledik. İçlerinden birisi çıktı dedi ki; (Ben meclis üyesi adayıyım, bir süre sonra başkan ben olacağım. Bak yaşım daha genç. Bizim için verin bari) dedi! Orada kimin başkan olacağı, kimin başkan yardımcısı olacağı belli değil. Niye bunları anlatmıyorsunuz, niye konuşmuyorsunuz?”

Erol Şahin’de, “Ereğli halkı bunu görüyor. İnsanların sağlığı ve yaşını gündeme getirerek tartışmak ve kavga ortamı yaratarak kaosa sebep vermek benim tarzım değil. Geçmişte Ereğli ne kaybettiyse kavga ve kaoslardan kaybetti. Bu söylediklerinizi Ereğli zaten biliyor, ben niye kavga ortamı yaratayım ki. Biz barıştan yanayız. Bakın kendiniz zaten gereğini söylüyorsunuz. Bu konularda ben yokum” cevabını verdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER