Şahin: “Birlik ve beraberliğimiz örnek olacak”

MECLİS ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELEN EROL ŞAHİN: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÖRNEK OLACAK” AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclisi adaylarının tamamının sergilediği birlik ve beraberlik kıskanılacak seviyede. Meclis adayları ile bir araya gelip durum değerlendirmesi yapan Erol Şahin, “Hepimiz 1’inci sıradaymış gibi, 31 meclis üyesi çıkartmak için mücadele ediyoruz” dedi

Şahin: “Birlik ve beraberliğimiz örnek olacak”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin A takımı ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Belediye Meclisi adaylarının tamamı ile kahvaltıda buluşan Erol Şahin, ekibinde hiçbir şekilde sıra tartışmasının olmamasından ve herkesin birlik beraberlik içerisinde tek yumruk olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kdz. Ereğli Öğretmen Evinde düzenlenen buluşma programına AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Avukat Adem Öztürk ile SKM üyeleri ve Basın Koordinasyon Merkezi Üyeleri katıldı.

Yapılan toplantıda bugüne kadar gerçekleştirilen ziyaret ve alan çalışmaları değerlendirilirken, bundan sonraki çalışmalarda nelerin yapılmamsı gerektiği konusunda istişarelerde bulunuldu.

Belediye Meclisi adaylarının tamamının tek yumruk olup herkesin 1’inci sıra adayı gibi canla başla mücadele etmesinden büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, bu birlik ve beraberliğin 31 Mart yerel seçimlerinden sonra da 5 yıl boyunca devam edeceğini söyleyerek, “Tüm Ereğli’nin ve rakiplerimizin gözü bu ekibin üzerinde. Ortaya koyduğumuz birlik tüm siyasi partiler tarafından örnek gösteriliyor. Bu birliğimizi kimse bozamayacak ve bugün yaptığımız istişare gibi 31 Mart tarihinden sonra da yapacağımız tüm çalışmaları birbirimizle istişare ederek gerçekleştireceğiz” dedi.

Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Avukat Adem Öztürk de yaptığı konuşmasında, tek yumruk olan belediye meclisi adaylarını kutladı.

Toplantıda bugüne kadar yapılan saha çalışmalarından tutun da STK ziyaretleri ve bireysel çalışmalar masaya yatırılıp eksileri ve artıları değerlendirilirken, bundan sonra yapılacak olan çalışmalarda nelere dikkat edilmesi ve neler yapılması gerektiği konuşulup istişarede bulunuldu.

Belediye Meclis Üyesi adayları da listenin açıklandığı ilk günkü gibi tek yumruk halinde canla başla mücadele edeceklerini söyleyerek, “Bizim için listenin hangi sırasında yer almışız önemi yok. Önemli olan Kdz. Ereğli’ye ne verebileceğimizdir” dediler.

Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’de meclis üyesi adaylarına teşekkür ederek, “Listemizde ne sabıkası olan, ne de yerini beğenmeyip istifa eden var. Bugüne kadar hiçbirinizin sıra kavgası ve tartışması yapmaması beni fazlasıyla mutlu etti ve motivasyonumu artırdı. Sizin sağladığınız bu birlik ve beraberlik bana da çok büyük sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğumun bilincindeyim. Sizi ve oy veren vatandaşlarımızı asla mahcup etmeyeceğim. Ereğli bu ekip ile hak ettiği yere gelecektir” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 00:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER