ŞAHİN'DAN STK ZİYARETİ

ŞAHİN'DAN STK ZİYARETİ

ŞAHİN'DAN STK ZİYARETİ

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin seçim çalışmaları kapsamında bugün sabahın erken saatlerinde Umum Servis Araçları Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Muhammet Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra servis şoförleri tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan Erol Şahin ve Meclis Üyesi adayları, gördükleri sıcak ilgiden memnun kaldılar.

Erol Şahin burada yaptığı konuşmasında, 31 Mart seçimlerinin Kdz. Ereğli için dönüm noktası olduğunu, Kdz. Ereğli tarihinde ilk defa böyle bir fırsat yakaladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kdz. Ereğli’de 25 bini aşkın kişinin katıldığı mitingde söylediklerini anımsatan Şahin, “Cumhurbaşkanımız 4.5 yıl daha o makamda olduğunu ve Kdz. Ereğli Belediyesinin arkasında olduğunu söyledi. Benim Ereğli’de ki elim, komul ayağım her şeyim Erol Şahin dedi. Ereğli için Yarim Ereğli dedi. Biz ilçe halkı olarak bu fırsatı bu seçimlerde değerlendirmeyeceğiz de ne zaman değerlendireceğiz?” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ereğli’ye verdiği Üniversite kampüsünden tutun da tersaneler bölgesinin yeniden hareketlenmesi konusuna kadar tüm müjdeleri teker teker anımsatan Erol Şahin, 20-25 yılda Ereğli’de nelerin yapılıp nelerin yapılmadığının herkes tarafından bilindiğini, bu süre içerisinde hiçbir şey yapmayanların bundan sonra da yapacakları bir şeyinin olmadığını ve bu nedenle Ereğli halkının 31 Mart seçimlerini iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

VİYADÜK YALANI, BURS YALANI!

Erol Şahin Umum Servis Araçları Derneğinden sonra çevredeki bazı işyerlerini de ziyaret ederek sohbet etti.

Şahin’in yolunu keserek kendisi ile sohbet eden bir vatandaş, “Başkanım bu ilçeye 20 yıl hiçbir şey vermeyenler halen bize viyadük sözü vererek adeta alay ediyorlar. Bol keseden atıp tutuyorlar. Artık evinde torun sevmesi gereken CHP adayının Üniversite öğrencilerine burs vaadinde bulunması, kendisinin bu insanlarla nasıl alay ettiğinin göstergesidir. Belediyelerin Üniversite öğrencilerine verdiği bursu CHP kaldırtmadı mı? Anayasa Mahkemesine dava açarak iptal ettirmedi mi? Böyle bir burs verme ihtimali olmayan biri çıkıp insanlarla alay etmesin. En önemlisi de Ereğli’de insanlar yine korkuyorlar. 75 yaşındaki bir adamın yine Ereğli’de kaos ve gerginlik yaratarak bu ilçenin imajını bozacağından korkuyorlar. Biz neyin ne olduğunu görüyoruz, aptal değiliz” dedi.

CHP adayından şikayetçi olan vatandaşı sabırla dinleyen Erol Şahin çevresindekilere dönerek, “Bakın duyuyorsunuz. Ereğli halkı konuşuyor, vatandaş konuşuyor. Sokak konuşuyor. Ben yorum yapmıyorum” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER