Şahin, öğrenci velileri ile bir araya geldi

Şahin, öğrenci velileri ile bir araya geldi

Şahin, öğrenci velileri ile bir araya geldi

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, Atatürk Ortaokulu Aile Birliğinin etkinliğine katıldı…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, Atatürk Ortaokulu Aile Birliği tarafından düzenlenen etkinliğin davetlisi oldu.

Belediye Düğün Salonunda Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara özel düzenlenen etkinliğe eşi Feyzan Şahin, Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru ve üyelerinin yanı sıra belediye meclisinin kadın adayları ile birlikte katılan Erol Şahin, öğrenci velileri ile tek tek tokalaştı ve kadınlar günlerini kutladı.

Çok sayıda öğrenci velisi ve bayan öğretmenin katıldığı etkinliğe davet edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erol Şahin, kendisinin eğitime önem verdiğini, bu nedenle Kepez’de amcası adına bir anaokulu yaptırarak milli eğitime bağışladığını söyledi.

Şahin, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Kdz. Ereğli Belediyesi olarak ilçedeki tüm okulların sorunları ile de yakından ilgileneceğini belirterek, önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde zengin fakir ayrımı yapmadan tüm öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını da karşılayıp aileleri bu dertten kurtaracaklarını bildirdi.

Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin hanımların şimdiden kültür gezileri için hazır olmalarını da isteyerek, “Bizim dönemimizde her hafta hanımlar için kültür gezileri düzenleyeceğiz. Çanakkale, Anıtkabir, Abant gibi yerlere hanımları göndereceğiz. Ulaşım ve tüm masraflar da bize ait olacak” dedi.

Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği yöneticileri, öğretmenler ve öğrenci velileri bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Erol Şahin ve beraberindekilere teşekkür etti.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER