Saldırıyı başkası yaptı dedi...Tutuklandı

Saldırıyı başkası yaptı dedi...Tutuklandı

Saldırıyı başkası yaptı dedi...Tutuklandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dağ evinde meydana gelen cinayet davasında adliyeye sevk edilen iki kişiden biri tutuklandı. Tutuklanan zanlı Beycuma cezaevine gönderildi.

Ereğli’ye bağlı Ören Yeni mahalle Kavucaktaş mevkii ırmak kenarından ki dağ evinde meydana geldi. İddiaya göre olayda ev sahibi Metin Şahin (56) ile birlikte alkol C. K. (42) silahlı saldırıya uğradı. Metin Şahin kafasına ve göğsüne isabet eden mermilerle olay yerinde hayatını kaybederken, C. K. İse olay yerinden yaklaşık 1 kilometre ileri de ki sazlıkların içinde yatarken bulundu. Olaydan sonra inceleme başlatan Polis, C. K. Nın ifadesinde olayı F.K.’nın (44) yaptığını söylemesi üzerine, olay yerine gelen F.K. ‘yı C. K. İle birlikte göz altına aldı. Emniyetteki sorguları tamamlanan F.K ve C. K. Adliyeye sevk edildi.

OLAY SAATİNDE NEREDE OLDUĞUNU İSPATLADI, SERBEST KALDI

Savcılık makamında alınan ifadelerde cinayet zanlısı F.K. cinayet saatinde kahvede olduğunu ispatlayınca savcılık makamından serbest kaldı. C.K. İse tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkeme de cinayeti işlemediğini söyleyen, suçlamayı kabul etmeyen ve saldırıyı başka birisinin yaptığını iddia eden C.K. Mahkeme heyeti tarafından tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi.

SİLAH BULUNDU

Diğer yandan Polisin gündüz saatlerinde yaptığı inceleme de cinayette kullanıldığı düşünülen bir silah, C.K. Nın bulunduğu yere yakın bir yerde bulundu. Silahtaki mermiler ile olayda kullanılan mermilerin eşleştirilmesi için silah adli tıpa gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 07:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER