SANAT SOKAĞI AÇILDI!..

SANAT SOKAĞI AÇILDI!..

SANAT SOKAĞI AÇILDI!..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla sahil bandı Bozhane ve Polis evi arasında ‘Sanat Sokağı’ açıldı. 
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin sahil bandında sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla el işi sanatçılarına yönelik ‘Sanat Sokağı’nın resmi açılışı yapıldı.
Bozhane girişi ile Polis Evi arasında oluşturulan Sanat Sokağı’nın açılışı için canlı müzik etkinliği gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte sanat sokağında el işi ürünlerinin sergilendiği stantları gezdi, el işi sanatçılarına yeni yerlerinin hayırlı olmasını diledi.
Sanatçıların ahşap ürünleri, sedef kakmaları nasıl hazırladıklarına tanıklık eden davetliler, tezgahlardaki birbirinden güzel ürünleri incelediler, alış veriş yaptılar.
Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Sanat Sokağı’nı daha da geliştireceklerini belirterek şunları söyledi:
“Burada Sanat Sokağı’nı açıyoruz. Çok değerli üstatlarımız kendi elleriyle yaptıkları sanat eserlerini burada satışa sunuyor. Yine diğer tarafta alıp-satma değil, kendi ürettikleri incik-boncukları arkadaşlarımız satışa sunuyorlar. Burayı geliştireceğiz, ilaveler yapacağız. Kendi alın teriyle elleriyle bir şeyler yapıp üretenlere buralarda destek olacağız ve Sanat Sokağı'nı her geçen gün geliştireceğiz. Hepinizi zaman zaman bu bölgeye ziyarete bekliyorum.”
Sanatçılar, Başkan Posbıyık’a yaptıkları ürünlerden çeşitli hediyeler takdim ettiler. Katılımcılar Serkan-Volkan Yılmaz kardeşler ile Onur Can’ın canlı müzik sunumu eşliğinde birlikte eğlendiler.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2019, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER