ŞEHİRLER ARASI YOLCU İNDİRME NOKTASI TÖRENLE AÇILDI

ŞEHİRLER ARASI YOLCU İNDİRME NOKTASI TÖRENLE AÇILDI

Karadeniz Ereğli'de, Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından oluşturulan Şehirler Arası Yolcu İndirme Noktasının törenle açılışı yapıldı.


Kışla Mahallesinde oluşturulan Yolcu İndirme Noktası'nın açılışını Belediye Başkanı Halil Posbıyık; Başkan Yardımcıları, bazı Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte yaptı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileğinde bulunan Posbıyık, "Yüreğimiz sızladı, hepimizin başı sağ olsun. Acımız büyük. Allah rahmet eylesin" dedi. Açılışı yapılan Yolcu İndirme Noktasının ilçede önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade eden Posbıyık, Ereğli'de yolcu indirme yeri konusunda çok sıkıntı yaşandığını söyledi.

'Bir indirme yeri olmadığı' yönünde serzenişlerin olduğunu hatırlatan Posbıyık, hemen harekete geçerek Kışla'da bir bina yaparak Yolcu İndirme Noktası oluşturduklarını ifade etti.

Posbıyık konuşmasında;  "Bildiğiniz gibi Potbaşı mevkii Erdemir Eğitim Müdürlüğü önünde, Devrek yol ayrımı ve Carrefour yanında bulunan cep alanlarında şehirlerarası otobüsler için indirme noktaları vardı. Vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak için yeni bir İndirme Noktasını hizmete açıyoruz. Binasıyla, bekleme salonuyla, bay-bayan tuvaletleriyle, yolcuların yağmurda, karda ve çamurda rahatlıkla bekleyebilecekleri tam teşekküllü bir kapalı alan meydana getirdik. Burada aynı zamanda Terminal Taksi'den 3 araçlık taksi gurubunu hazır ettik. Bu araçlar, inen yolcularımızı anında istedikleri yere götürecekler. Bu Yolcu İndirme Noktası ile vatandaşlarımızın sorunlarını hallettiğimizi düşünüyoruz. Tam anlamıyla rahat bir ortam yarattık. Burada emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza ve kararları alan meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Ereğli'ye hayırlı, uğurlu olsun." dedi.
Başkan Posbıyık'ın konuşmasının ardından Yolcu İndirme Noktasının açılışı yapıldı. Posbıyık ve beraberindekiler, gazetecilerle birlikte binayı gezdiler.
Öte yandan, açılışın ardından Yolcu İndirme Noktasına ilk şehirlerarası yolcu otobüsü giriş yaptı. Otobüsü Başkan Posbıyık karşıladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2020, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER