Şehit madenci ailelerine yardım...

Şehit madenci ailelerine yardım...

Şehit madenci ailelerine yardım...

Kdz.Ereğli Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen Yeraltından Doğan Umut Işığı adlı Madenlerde yaşamını yitiren Madencilerin ailelerine yönelik olan proje kapsamında Zonguldak ilinin tüm ilçelerinde bulunan ailelere yardımları dağıtmaya devam ediyor.
Proje Koordinatörü Musa Öztürk; “Projemize 100 aileye yardım yapılması için başlamıştık ama gelen talepleri bakanlığın ilgili mercilerine ileterek sayıyı 121 aileye çıkardık ve Başkan Çetin Yiğit bu ailelere projenin kapsamında bulunan, giyim, kırtasiye ve eğitici oyuncaklardan oluşan yardımları ulaştırdı” dedi.
Dernek olarak amaçlarının Maden Şehidi Ailelerine Maddi Manevi destek olmak olduğunu belirten Yiğit de açıklamasında, Yeraltından Doğan Umut Işığı adlı projelerinin bu amaçlarının gerçekleştirilmesinde çok büyük katkı sağladığını belirtti.
Başkan Yiğit projeye destek veren Bakanlığa, Bölge Milletvekillerine, Zonguldak Valiliğine ve Ereğli Kaymakamına tüm maden şehidi aileleri adına teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER