Şehitler tepesi projesi yolda

Karadeniz Ereğli Belediye başkanı Operatör Dr. Hüseyin Uysal, Kepez mahallesinde Uyuyan güzel tepesinde şehitler tepesi projesini hayata geçiriyor. Başkan Uysal ayrıca Şehit emniyet Müdür vefa Karakurdu'nun isminin beyçayırı stadına verilmesi için Gençlik ve spor bakanlığına dosyayı verdiklerini, şehidin babası Erdal Karakurdu'ya iletti.

Şehitler tepesi projesi yolda

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, sabah saatlerinde Osmanlı Çilek festivali toplantısının ardından İstanbul Beşiktaşta çevik kuvvet ekibine yönelik düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu’nun babası emekli emniyet müdürü Erdal Karakurdu ile bir araya geldi. İkili arasında geçen görüşmede Başkan Hüseyin Uysal, Şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdunun isminin Beyçayırı stadına verilmesi konusunda hazırlanan dosyayı Gençlik ve Spor il Müdürlüğü aracılığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığına ilettiklerini söyledi. Bakanlıktan konu ile ilgili cevap beklediklerini kaydeden Başkan Hüseyin Uysal, gelen cevaba göre hareket edeceklerini Baba Erdal Karakurduna söyledi. Baba Erdal Karakurdu ise Gençlik ve Spor Bakanlığından olumsuz cevap gelmesi durumunda Şehit oğlunun isminin kendi mahallelerinde ki sokağa verilmesi konusunda ricada bulundu. Başkan Uysal Gençlik ve Spor Bakanlığından olumsuz cevap gelmesi durumunda Erdal Karakurdunun oturduğu Murtaza Mahallesi Kasaplar sokak adının Şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu olarak değiştirilmesi konusunda gerekli çalışmanın yapılacağını kaydetti.

UYUYAN GÜZEL TEPESİNE ŞEHİTLER TEPESİ PROJESİ

İstanbul Beşiktaşta çevik kuvvet ekibine yönelik düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu’nun babası emekli emniyet müdürü Erdal Karakurdu ile sohbeti sırasında Şehitler tepesi projesinden bahseden Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, projenin yakın zamanda meclise taşınacağını söyledi. Kepez mahallesi Uyuyan Güzel mevkiinde yapılması planlanan ŞEHİTLER TEPESİ hakkında bilgi veren Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal, şehitler tepesinde şehitler için anıtlar yapılacağını, Ereğli belediyesi Mezarlıklar müdürlüğü hocaları tarafından şehitlerin ve ölmüşlerin ruhlarına Kuran-ı Kerim okunacağını, aynı zamanda dışarıdan da gelecek, il ve ilçeden gidecek şehit yakınları ve  anıt mezarları ziyaret edecek aileler için de park alanı ve sosyal anlamda hizmetlerinde sunulacağını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER