Şeker “Bu seçim sıradan bir seçim değil”

Şeker “Bu seçim sıradan bir seçim değil”

Şeker “Bu seçim sıradan bir seçim değil”

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Talat Şeker, seçim çalışmaları kapsamında dernek evlerinde dernek üyeleri ile bir araya geldi. Şeker ve ilçe Başkanı Rahman Demirtürk, dernek evlerinde vatandaşlara seçim çalışmaları için hazırlanan projeler hakkında bilgiler verdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Talat Şeker, beraberinde Partinin ilçe başkanı Rahman Demirtürk, meclis üyesi adayları Fehmi Nuhoğlu, Ela Karabulut, Gökçe Akman Köse, Miraç Çakır, İl Genel meclis üyesi adayı Ali Toprak ve partililer katıldı. Dernek başkanı ve dernek üyelerine seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Talat Şeker “Bu seçim sıradan bir seçim değil. Bizim geleceğimizi ilgilendiren bir seçim: Hatta ve hatta çocuklarımızın geleceğini ilgilendiren bir seçim. Ereğli’nin daha fazla zaman ve kan kaybına tahammülü kalmadı. Ereğli’nin en geç adayı ve ideal meclis üyesi adayları ile belediye başkanlığı görevine talibiz. Sizlerin de desteği ile bu seçimlerden Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak başarı ile çıkacağımıza inancımız tamdır. Bizleri dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Talat Şeker, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe başkanı Rahman Demirtürk ve beraberindeki heyet, dernek evlerini tek tek gezerek seçim çalışmaları kapsamında hazırlana kitapçıktaki projeler hakkında dernek başkan ve üyelerine bilgiler verdiler. Ziyaret hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Milliyetçi Hareket Partisi heyeti diğer çalışmalarla ilgili dernek evlerinden ayrıldı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER