Şeker Huzur Evinde...

Şeker Huzur Evinde...

Şeker Huzur Evinde...

Kdz.Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Talat Şeker, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında bugün de ziyaretlerini sürdürdü.

MHP Adayı Şeker, beraberinde partisinin Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Ela Karabulut, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Taşkıran, bazı meclis üyesi adayları ve partilileri ile bugünü Atatürk Ortaokulu ve Huzurevi ziyaretine ayırdılar.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Alparslan Gültekin, idarecileri ve okul aile birliği ile görüşen MHP heyeti, uzun zamandır sürüncemede kalan okul bina tadilatının bitmiş olması hasebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.

Okul Müdürü Alparslan Gültekin ise; ‘’Eğitim bina yeterliliği ve öğrencilerimizin güvenliği anlamında yapılmış olan tadilat bizleri mutlu etmiştir. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Çıkmış olduğunuz yolda başarılar dileriz’’ dedi.

MHP Heyeti daha sonra plajlar mevkiinde bulunan İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret etti.

İzmirlioğlu Huzurevinde ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ münasebetiyle Huzurevi sakinlerinden hanımefendiler başta olmak üzere günlerini kutlayan Şeker ve heyeti uzun uzun huzurevi sakinleriyle hasbıhal ettiler.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER