Semiz, pazar esnafını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belediye Başkan adayı Atilla Tarık Semiz, seçim çalışmaları kapsamında Gülüç pazar esnafını ve işyerlerinide ziyaret ederek hem sohbet etti hem de destek istedi.

Semiz, pazar esnafını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belediye Başkan adayı Atilla Tarık Semiz, seçim çalışmaları kapsamında Gülüç pazar esnafını ve işyerlerinide ziyaret ederek hem sohbet etti hem de destek istedi.

Kdz. Ereğli MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtük ve yönetimi, Ormanlı MHP Belediye Başkan adayı Tacettin Aldırmaz, MHP Ormanlı ilçe teşkilatı ve kadın kolları, Gülüç MHP İlçe Başkanı Hacıbey Tanık ve yönetimi, MHP Gülüç Kadın kollarınında katıldığı ziyarette Semiz esnaf ve halkla buluştu.
Semiz, pazar esnafının tamamını gezip her bir esnafla tek tek tokalaştı, sohbet etti, hayırlı işler dileğinde bulundu. Pazarcı esnafının güler yüzü ile karşılanan Semiz, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarında samimi ve sıcak yaklaşımı ayrıca fotoğraf karelerine yansıdı. Semiz’in enerjisi ve samimiyeti takdir topladı. 
SEMİZ : “ EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞACAĞIZ”
Seçim çalışmalarını sürdüklerini ifade eden Semiz, gösterilen teveccühün kendisini çok mutlu ettiğini, göreve geldikleri takdirde kimseyi mağdur etmeden ve vatandaşlarla iletişim kurarak en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarının da sözünü verdi.
DEMİRTÜRK: “DİSİPLİN VE ÖZVERİYLE ÇALIŞACAĞIZ”
MHP Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtük ise; kardeşimiz Tarık geçtiğimiz dönem az bir oy ile kaybetti. Bu dönem daha disiplinli ve düzenli çalışarak seçimi almak için Tarık’la beraberiz.Gülüç’te bize ne düşüyorsa Tarık ile yürüyerek bu seçimi Gülüç’te almak istiyoruz.İnşallah Gülüç’e ve Ereğli’ye hayırlı olur. 
ALDIRMAZ: “ TARIK BEY’İ İDDİALI BULUYORUM”
MHP Ormanlı Belediye Başkan adayı Tacettin Aldırmaz’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aldırmaz, Tarık bey’in seçim startı verdiği bu mutlu ve kutlu gününde bugün desteklemek için geldik. Biz Ormanlı’dan baktığımız zaman Tarık bey’in ne kadar iddialı olduğunu görüyoruz.”dedi. Ormanlı’da ki seçim çalışmalarınada değinen Aldırmaz, Ormanlı halkına projelerimizi anlatmaya başladık, şehrin cephesini değiştireceğiz. Ormanlı’nın bir köy değil, belde olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Ormanlı halkına bize güvendikleri için teşekkür ediyor, Tarık Bey’e başarılar diliyorum temennisinde bulundu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 00:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çengelden
Çengelden - 5 yıl Önce

Semiz, her daim halkın sorunlarını dinledi. Ne zaman yanına gitsem elinden geldiğince destek oldu. Kapalı pazar yeri yapacağız dediler yeni seçim geldi. Laf değil icraata bakıyoruz. Esnafın halinden esnaf anlar. Böyle anlayışlı bi başkan herkesin halinden de anlar.

SIRADAKİ HABER