SENDİKA BAŞKANI YILMAZ'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ

SENDİKA BAŞKANI YILMAZ'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, yetkili oldukları Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) yaşanan iş kazasında yaralanan üyeleri işçi Serkan Emekçi’yi(41) ziyaret ettiler.

Başkan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Erdemir Enerji Üretim ve Dağıtım Müdürlüğü Kuvvet Santralı Baş Mühendisliğinde çalışan Emekçi’yi, tedavisi süren Özel Echomar Hastanesinde ziyaret ederek, bir kez daha geçmiş olsu dileğinde bulundu.

Emekçi’nin sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi de alan Başkan Yılmaz, arkadaşlarının kısa sürede eski sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ın ziyaretinde; Türk Metal Şube Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, İş Yerleri Baş Temsilcisi Barboros Özdemir ve Ünite Temsilcisi Mehmet Salih Ercan hazır bulundu.

OLAY

Erdemir Enerji Üretim ve Dağıtım Müdürlüğü Kuvvet Santralı Baş Mühendisliğinde çalışan Serkan Ekmekçi (41), 4 Mayıs’ta iş yerinde çalışmaya başladığı sırada çıktığı merdiven platformunda 5 metre yüksekten zemine düşerek yaralanmıştı.

Ambulansla ilçedeki Özel Echomar Hastanesine kaldırılan Ekmekçi’nin yapılan tetkiklerinde belinde ve ayaklarında kırıklar oluştuğu belirlenerek tedavi altına alınmıştı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2021, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER