Sevgililer Günü'nde Ata'yı ziyaret ettiler

Sevgililer Günü'nde Ata'yı ziyaret ettiler

Sevgililer Günü'nde Ata'yı ziyaret ettiler

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Karadeniz Ereğli Şube Yönetimi, öğrenciler ve üyeleriyle birlikte 14 Şubat Sevgililer Gününde  Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü  manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu.ADD yöneticileri,daha sonra ADD Genel Başkanı Tansel  Çölaşan, CHP Zonguldak milletvekilleri Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş’ı Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

ADD Karadeniz Ereğli Şubesinden yapılan açıklamaya göre, ADD Şube Başkanı Yusuf Arslan nezdinde  yaklaşık  50’ye yakın öğrenci, üyeler  gönüllüler ile Ulu Önder  Mustafa Kemal Atatürk’e  sevgi ve bağlılıklarını göstermek amacıyla Atatürk’ün manevi huzuru olan Anıtkabir’i ziyaret etsiler.

Konu hakkında  açıklamalarda bulunan ADD Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan şunları kaydetti:
“14 Şubat sevgililer Gününde Atatürk’ün manevi huzurunda  Cumhuriyetin ve İnkılapların bekçisiyiz diyerek söz vermek amacıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunu gittik. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atamızın huzurundan ayrıldık.

Daha sonra sırasıyla ADD Genel Başkanımız Tansel Çölaşan’ı ziyaret ederek, Karadeniz Ereğli Şubemizin yapmış olduğu çalışmaları değerlendirerek, istişarede bulunduk.

Ankara’da son ziyaretimizi ise Cumhuriyet Halk Partisi yöre milletvekillerimiz Şerafettin Turpçu ile Ünal Demirtaş’ı Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek, başarı dileklerimizi ilettik. Milletvekillerimiz Turpçu ve Demirtaş,  gençlere ev sahipliği yaparak, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Anıtkabir ziyaretiyle başlayan Ankara Gezimiz yöre milletvekillerimizin ziyareti ile sona erdi.”

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER