Siyaset yaparsak alasını yaparız!

Siyaset yaparsak alasını yaparız!

Siyaset yaparsak alasını yaparız!

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
EGD Yönetim Kurulu Başkanı Necati Günay, Başkan Yardımcısı Sina Çıladır, Genel Sekreter Recep Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Öztürk ve üyeler Sinan Kabatepe ve Muharrem Yukarıbaş ile birlikte TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş'i ziyaret etti. Ziyarette, TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu da hazır bulundu.
Ziyarette konuşan EGD Başkanı Necati Günay, Nisan ayında yapılan seçimle TSO Başkanlığına seçilen Arslan Keleş ile Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu'nu kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keleş, "Basın mensupları, bizim çalışma arkadaşlarıdır. Sizlerin gücünü biliyoruz. Desteğinize ihtiyacımız var" dedi.
Keleş şunları söyledi:
"Odamız 7 meslek komitesinden oluşuyor. Bu zamana kadar 20 meclis üyesi ile yaptığımız Meclisi toplantılarımıza meslek komitesi üyelerini de dahil ederek sayıyı 49'a çıkarmayı düşünüyoruz. Toplantılara katılımın artması, ilçemiz için yapmak istediklerimiz noktasında fikir zenginliğini de beraberinde getirecektir. Biz burada kimsenin siyasi düşüncesi ile de ilgilenmiyoruz, siyaset yapmamız gerekirse de alasını yaparız. Sonuçta biz de bir tarafız, Ereğli'nin menfaatlerinden yana tarafız."

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER