Şoförler Ereğli'de bir araya geldi

Şoförler Ereğli'de bir araya geldi

Şoförler Ereğli'de bir araya geldi

Türkiye Makam Şoförleri Derneği Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri derneğin Zonguldak il temsilciliği tarafından düzenlenen kahvaltıda yaklaşık 50 kadar makam şoförü ile bir araya geldi.
Türkiye Makam Şoförleri Derneği Genel Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri derneğin Zonguldak İl Temsilcisi Cem Yamanın davetlisi olarak Kdz. Ereğli ilçesinde düzenlenen kahvaltıya katıldı. Bu sabah Kdz. Ereğli Belediyesine ait Sahil Kafede gerçekleşen kahvaltıda Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kızılay Derneği Başkanı Yusuf Oktay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Fatih Çakır ve çok sayıda makam şoförü katıldı.
Kahvaltıda konuşan Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, makam şoförlerinin en güvenilir insanlar olduğunu belirterek taşıdıkları kişinin her türlü sırrına vakıf olup eşinden bile yakın olduklarını söyledi. Böyle bir derneğin kurulması ve makam şoförlerinin bir araya gelmesinin sevindirici olduğunu belirten Madenoğlu, dernek yöneticilerine başarılar diledi.
Türkiye Makam Şoförleri Derneği Genel Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ise konuşmasında makam şoförlerinin önemine değindi. Yılmaz konuşmasında Amacımız makam şoförleri arkadaşlarımızın mesleklerini geliştirmeleri ve eğitimlerini artırmaları adına yardımcı olmak. Herkesin makam şoförü olamayacağını, makam şoförünün ayrıcalığını anlatmaya çalışıyoruz. Derneğimizin kurulması ve verdiği hizmetlerden herkeste çok menün kaldı dedi. Yılmaz derneğe desteklerinden dolayı Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğluna teşekkür etti.
Türkiye Makam Şoförleri Derneği Zonguldak İl Temsilcisi Cem Yamanda konuşmasında derneği daha iyi noktalara taşıyacaklarını belirterek desteklerinden dolayı Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile Belediye Başkanı Hüseyin Uysala teşekkür etti.
Dernek üyeleri protokolün ayrılmasının ardından kendi aralarında meslekte yaşanan sorunların aşılması için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2018, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER