ŞOFÖRLERİN KAYMAKAMDAN TALEPLERİ VAR!

ŞOFÖRLERİN KAYMAKAMDAN TALEPLERİ VAR!

ŞOFÖRLERİN KAYMAKAMDAN TALEPLERİ VAR!

Kdz. Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi şoförleri Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’na mesaj çekerek taleplerini ilettiler.

Koronavirüs belasından en fazla etkilenen toplu taşıma araçlarının şoförlerinin bazı talepleri var.
Kdz. Ereğli Kaymakamına mesaj çeken Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Şoförleri, kendilerine maske dağıtılmasını ve sürekli olarak ateşlerinin kontrol edilmesini istediler.
Şoförlerin Kaymakam Çorumluoğlu’na gönderdikleri mesaj şöyle:
“Değerli kaymakamımız çilek halk otobüslerinde çalışmakta olan kaptanım biliyoruz ki tüm dünyada ve ülkemizde yayılan covit19 corana virüsü ile birlikte mücadele ediyoruz sayin Kaymakamimiz biz şuana kadar kurallara uygun olarak haraket ediyoruz velhasıl kelam biz bu illete en yakın insanlarız toplu taşıma para ile temas sürekli olarak bizim uğraşımız efendim biz şu ana kadar Kdz Eregli Belediyesinden bir eldiven nede bir maske alabildik biz sürekli olarak bu ihtiyaçlarımızı bulabilrsek kendi cebimizden karşılıyoruz ilgilerinize. En önemlisi bizim her gün en az günde 2 kere ateşimizin ölçülmesi gerekiyo ama hiç bir önlem yok.Allah korusun 1 tane şoföre bulaşsa bütün şoförleri ve alilerini toplarlar büyük sıkıntimiz var.en son olarak otobüslerin gece 12 ye kadar çalışması mantıksız biz 12 lere kadar hizmet verdiğimiz sürece insanlar çikar dışarı. saygilarimla”

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman Pekmezcioğullarından
Osman Pekmezcioğullarından - 4 yıl Önce

şoförlerin eldiven ve maskesini belediye veya devlet karşılamak zorunda değildir.

SIRADAKİ HABER