Şok Eden Teklif...

Şok Eden Teklif...

Şok Eden Teklif...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Barış Atasoy ile 2 yıldır birliktelik yaşayan Nazmiye Ergin, sevdiği erkeğe arkadaşları ile birlikte evlilik teklifi hazırladı. Motorla kaza yaptığını Barış Atasoy’a bildiren Nazmiye Ergin, yanına gelen Atasoy’a cebinden çıkarttığı yüzük ile evlilik teklifinde bulundu.

Ereğli’ de motosiklet ustası olan ve kendi iş yeri sahibi olan Barış Atasoy (27) ile yaklaşık 2 yıldır birliktelik yaşayan Nazmiye Ergin (26) arkadaşları ile birlikte Atasoy’a evlilik teklifi hazırladı. Senaryoya göre Nazmiye Ergin’in Erdemir lojmanları mevkiinde motosiklet ile kaza yaptığı haberi Barış Atasoy’a verildi. Kısa sürede Nazmiye Ergin’in yanına gelen Barış Atasoy, kullandığı motosikletten inerek telaş içerisinde Nazmiye Ergin’e bir şeyi olup olmadığını sordu.

İYİYİM HAYATIM BİR ŞEYİM YOK

Barış Atasoy’un yanına gelmesi ile bir şeyinin olmadığını önüne motosikletin çıkması sonucu kaza yaptığını ama iyi olduğunu söyleyen Nazmiye Ergin, cebinden çıkarttığı yüzük ile Barış Atasoy’a evlenme teklifinde bulundu. Barış Atasoy’un yaşadığı tedirginlik şaşkınlığa dönerken, kız arkadaşının evlilik teklifini tereddütsüz olarak kabul etti.

BU İŞTE BİR TERSLİK VAR

Evlilik teklifinin ardından duygularını Haber Merkezimize aktaran  Barış Atasoy “Galiba bu işte bir terslik var. Normalde erkeklerin teklif etmesi gerekirken, bayanlar etti. Gerçekten şoktayım yani. Gerçekten hiçbir şey diyemiyorum” dedi.

BİZİM İLİŞKİ HEP TERSTEN GİTTİ

Sevdiği Barış Atasoy’a evlilik teklifini hazırlayan Nazmiye Ergin, ilişkilerinin başından bu yana hep ters gittiğini söyledi. Tanışma ve çıkma teklifini de kendisinin ettiğini söyleyen Ergin “Biz zaten ilişkinin başından beridir tersten gidiyoruz. Sosyal medyadan arkadaşlık isteğini ben gönderdim. Konuşmayı ben başlattım. Çıkma teklifini ben ettim. Bizimkinin bir adım atacağı yok. Ben evlilik teklifi edeyim ki işler hızlansın” dedi.

Ergin ve Atasoy çifti, arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER