SONRA DA TAKSİ DURAĞINI BASMIŞ

SONRA DA TAKSİ DURAĞINI BASMIŞ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz gece saatlerinde taksiciyi gasp etmeye çalıştığı iddia edilen ve taksiye taş ile saldıran A.H.B., dün gece de durağı bastı. Cebindeki bira şişesini durak içinde kırarak kendisine zarar vermeye çalışan A.H.B. polis tarafından gözaltına alındı. Taksici esnafı A.H.B. den şikâyetçi olmak için karakolun yolunu tuttu.

Ereğli’ de geçtiğimiz gece saatlerinde Güldere mahallesinde yaşanan olayda iddiaya göre Kerim Ç. Nin kullandığı ticari taksiye binen A.H.B., gideceği adrese geldiğinde taksici Kerim Ç. Ye para vermeyeceğini söylemesi üzerine ikili arasında tartışma yaşanmıştı. Yaşanan tartışmada A.H.B., taksi sürücüsü Kerim Ç yi gasp etmeye çalışmış bunda da başarılı olamayınca eline aldığı taş ile taksinin camlarını kırarak araca da zarar vermişti.

Polis tarafından gözaltına alınan A.H.B. Cumartesi günü savcılık talimatı ile serbest bırakıldı. Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece saat 01.30 sularında taksi durağına gelen A.H.B., durak binası içerisine girerek montunun cebindeki bira şişesini yere vurarak kırdı. Elinde kalan ve parçalanan bira şişesi ile kendisine zarar vereceğini söyleyen A.H.B., durakta çalışanlara saldırdı. Dengesini kaybederek düşen A.H.B. için polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Hastaneye kaldırılan A.H.B., tedavisinin ardından Gülüç Polis merkezine götürülerek ifade alındı. A.H.B. daha sonra serbest bırakıldı. Taksi durağında çalışan yaklaşık 10 kişilik grup A.H.B.’ den şikayetçi olmak için karakola gitti.

Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2021, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER