SP, İYİ Partiyi ziyaret etti...

SP, İYİ Partiyi ziyaret etti...

SP, İYİ Partiyi ziyaret etti...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti İlçe Başkanı Dr. Evrim Balbaloğlu’nu, SP İlçe Başkanı Hasan Soyer ziyarette bulundu.

Balbaloğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, SP’nin gerçekleştirdiği genel kurulda oluşan yönetimi kutladığını söyledi.

SP’yi önemsediklerini belirten Balbaloğlu, şöyle dedi:

“SP, Türk Demokrasi hayatına büyük katkılar veriyor. Son seçimlerde de hep beraber hareket ederek, seçim yarışında bulunduk. Bu anlamda SP’yi çok önemsiyoruz. Tabi ki biz de, genelde değil, yerelde siyaset yapıyoruz. Bu çerçevede, her zaman Ereğli için kim, ne katkı verebilirse, kim, hangi şekilde iyi ve pozitif anlamda katkıda bir ve beraberiz. Ziyaretinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.”

Soyer de, gerçekleştirdikleri kongrelerine İYİ Parti’nin katılımından dolayı sevindiklerini ve gururlandıklarını ifade ederek, Balbaloğlu nezdinde İYİ Yarti’ye teşekkür etti.

Partilerin yönetim kurulu üyelerini nde yer aldığı ziyarette, karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunuldu.

ZİYARET ÖNCESİ SÜRPRİZ KONUK
Öte yandan İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, SP yöneticilerini beklediği sırada İYİ Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Selahattin Mungun kendisine ziyarette bulundu. Programsız gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Balbaloğlu, Mungun’a ilçenin sosyo-kültürel ve ekonomik yapısı ve parti çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019, 22:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER