Şüpheli İki Ölüm

Şüpheli İki Ölüm

Şüpheli İki Ölüm

Kdz. Ereğli ilçesinde bir kişi evinde bir kişi ise çalıştığı iş yerinde ölü bulundu. Her iki cenaze yapılan incelemenin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı.

İlk olay Kışla Mahallesi İnallı sokakta meydan geldi. İddiaya göre evinde tek başına yaşayan ve 10 gündür haber alınamayan Şaban Çelikin (56) evine bakmak için giden yakınları acı manzara ile karşılaştı. Olay yerine gelen polis evin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Nöbetçi savcının yaptığı incelemenin ardından Şaban Çelikin cenazesi Ereğli Belediyesi cenaze aracına alınarak Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Bekar olan Şaban Çelikin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

İkinci olay  ise Gülüç Beldesi tersaneler bölgesinde meydana geldi.  Gemi  tersanesinde bekçi olarak çalıştığı olarak Mustafa Bilgin (35) gece nöbetine gelen diğer bekçi tarafından kulübede hareketsiz yatarken bulunması üzerine durum polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mustafa Bilginin hayatını kaybettiğini  belirledi. Mustafa Bilginin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Ereğli Belediyesi cenaze aracı ile Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Mustafa Bilginin akrabaları ve arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.

Her iki cenazenin yapılacak otopsilerinin ardından ailelerine teslim edileceği öğrenildi. Savcılık her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.

width=650

width=650

width=650

width=650

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2017, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER