Talat Şeker'den Çebi Gruba ziyaret

Kdz.Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Talat Şeker,Meclis üyeleri Çebi grup bünyesinde bulunan Gündem Gazetesine gelerek ziyarette bulundu. Şeker’ziyaretinde Çebi Grup Ceo’su Yasin Hamzaçebi, Kara Tren Haber sitesi Sahibi Şenol Azman ağırladı.

Talat Şeker'den Çebi Gruba ziyaret

Kdz.Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Talat Şeker beraberinde; Ülkü Ocakları
Başkanı Murat Taşkıran, Meclis Üyesi Adayları ve partililerden oluşan grupla seçim çalışmaları münasebetiyle,Çebi grup Bünyesinde Bulunan  Gündem Gazetesine gelerek ziyarette bulundu. 
Şeker’Ziyaretinde Şehrimizin en büyük sorunu işsizlik ve göç. Bu sorunların temelide Ereğli’de Erdemir’in özelleşmesiyle başladı, tersanelerin kapanma noktasına
gelmesiyle sürdü, HEMA AŞ’nin işten el çekmesiyle de zirveye taşındı.
Biliyorsunuz, Erdemir’in özelleşmesi zamanında muktedir iktidar olan 
Ak Parti’nin İlçe Başkan Yardımcısı ve hemen akabinde özelleştirme devam ederken de ilçe
başkanı olan Sayın Erol Şahin, bugün belediye başkan adayıdır. O dönemde
belediye başkanı da yine Sayın Halil Posbıyık’tır. Halil Bey de şimdi CHP’nin başkan adayıdır.
Tersanelerin kapanma noktasına geldiği 2009 un sonu itibariyle Erol Bey,Ak Parti’nin ilçe başkanı idi. Yine aynı dönem de belediye başkanı da Sayın Halil Posbıyık’tı.   Aynı kişiler bu seçimde karşımızda belediye başkan adayıdır.
2013 yılında HEMA AŞ’nin işten el çekmesiyle yaklaşık bin kişi işsiz kalmıştır.
Onlar da Manisa Soma’da çalışmaya gitmişlerdir. Bu süreçte de iktidar yine AkParti’dir.
Şehrin yaşadığı 3 kırılma noktasında görevde olan arkadaşları Ereğli halkının bir dönem dinlendirmesi taraftarıyız. Bu dinlenme sürecinde de bölgemizde örneği olan, Karabük’te, Bartın’ da başarılı belediyecilik örneği sergileyen MHP’ nin belediye başkan adayını göreve getirmesini talep ediyoruz. Genç, eğitimli,dinamik bir kadro kurduk. Farkımızı göstermek istiyoruz.
Ereğli Belediye Başkan Adayı  olduğu ilk günden itibaren hedefinde Ereğli Belediye Başkanlığı makamından Ereğli’mize hizmet etme arzusu olduğunu ifade eden Şeker; 

GAZETENİZİ İLGİYLE TAKİP EDİYORUM
Seçim sürecinde vatandaşlarımıza doğru ve tarafsız bilgileri ulaştırmada yerel basının önemine vurgu yapan Şeker’Gündem Gazetesi İlçemize tarafsız ve ilkeli bir yazılı basın organı olmasından dolayı sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.
Yerel gazetelerimiz bölgemizde meydana gelen olayları doğru ve tarafsız bir şekilde vatandaşlara ulaştırmakta önemli organlardır. İnanıyorum ki yazılı basın organınız ile sizler önümüzde ki süreçte seçimle ilgili en doğru bilgileri halkımıza ulaştırarak, süreç hakkında kamuoyunu bilgilendireceksiniz.
Sizlere bu yolda ayrıca başarılar diliyorum” dedi.
Çebi Grup Ceo’su Yasin Hamzaçebi ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, Kdz.Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Talat Şeker ve ekibine başarılar diledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 07:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER