TELEKOM ŞUBELERİ VATANDAŞI ÇILDIRTIYOR!..

TELEKOM ŞUBELERİ VATANDAŞI ÇILDIRTIYOR!..

TELEKOM ŞUBELERİ VATANDAŞI ÇILDIRTIYOR!..

--ÖZEL HABER---

Zonguldak yöresinin en çalışkan ve başarılı işletme müdürüne sahip olmasına rağmen, çarşı merkezindeki ödeme noktaları sürekli sıkıntılar yaratan Telekom'a vatandaşın tepkisi büyüyor.

Karadeniz Ereğli'nin kent merkezine yakın noktalarında çok sayıda fatura ödeme ve GSM işlemleri merkezi bulunan Telekom'un, vatandaşların fatura ödeme işlemlerine karşı sürekli olarak "sistem arızası var" bahanesi ile kayıtsız kalmaları vatandaşı bezdiriyor.

İnternet fatueaları ödeme tarihleri birkaç gün aksadığında internet erişim hizmetini kesmekten geri kalmayan Telekom, vatandaş kendisine ödeme yapmaya geldiğinde sürekli olarak sistem arızası bildirimi yapıyor. Bu durum, ödeme için şubelere giden vatandaşı çileden çıkarıyor. Günün belli saatlerinde Telekom şubeleri GSM operatörü için paket ve kontur yükleme işlemi dahi yapamıyor.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2019, 09:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
EREN
EREN - 5 yıl Önce

HEPSI KREDI KARTLARI ILE DONUYOR ESNAF ZOR DURUMDA SITEME PARA ATIP KENDINI CEVIRMIYOR ADAM NEDICEK PARAM YOKMU DICEK SISTEM BOZUK DICEK TABI KİRALAR UCMAYA DEVAM ETSIN MAL SAHIPLERI KURDELA TAKIP GEZECEKLER

SIRADAKİ HABER