Tetiker yaşatılacak...

Tetiker yaşatılacak...

Tetiker yaşatılacak...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Kdz. Ereğlide ekonominin yıldızları ödül törenine katılmak için geldiği ilçede bir süre önce vefat eden eski Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetikerin isminin verildiği Bulvar ile TSO binasındaki konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi.
Kdz. Ereğli TSO Yönetimi tarafından ‘Ekonominin yıldızları adı verilen ödül töreni Gülüç Büyük Anadolu Otelde gerçekleştirildi. Törende kurumlar vergisi rekortmenleri, ISO ilk 500e giren sanayi kuruluşu temsilcileri ile Ereğli TSOnun en eski üyeleri ve odaya katkı veren belediye başkanlarına plaketleri TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol tarafından verildi. Ödüllerin verilmesinin ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve protokol üyeleri bir süre önce vefat eden Kdz. Ereğli Eski TSO Başkanı Yaşar Tetikerin isminin verildiği OSBde ki ana bulvarın sembolik açılış kurdelasını kesti. Tören sırasında Yeşil Yumurta üreticisi demir çelik fabrikası emeklisi İsmet Koç, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğluna bir sepet yeşil yumurta hediye etti.
Hisarcıklıoğlu Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçının talebi üzerine Ereğli ilçesine bir okul yaptırma sözü verdi.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu törenin ardından Kdz. Ereğli TSOya geçerek burada eski TSO Başkanı Yaşar Tetikerin isminin verildiği konferans ve toplantı salonunun açılışını gerçekleştirdi. Tetikerin hayatını anlatan slayt gösterisini izleyen Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşması sırasında kendisi ile yaşadığı bazı anılarını anlattı. Hisarcıklıoğlu, koltukların kimseye baki olmadığını, önemli olanın ise geride güzel bir isim ve hoş bir seda bırakmak olduğunu belirtirken, vefalı davranışlarından dolayı Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın ve yönetimine teşekkür etti.
Hisarcıklıoğlu buradaki programın ardından Kdz. Ereğli ilçesinden ayrıldı.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER