Tezel: Bu işin peşini bırakmayacağız

Tezel: Bu işin peşini bırakmayacağız

Tezel: Bu işin peşini bırakmayacağız

Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, İlçenin umutla beklediği üniversite kampüsü projesinin peşini bırakmıyor.
Edilen bilgilere göre Tezel, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler ile birlikte hareket ederek Kampüsün Ereğliye kazandırılması ve ihale sürecinin hızlandırılması için dosya hazırlıyor.
Tezelin Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Mustafa Çufalıya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak konuyla ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirdiği öğrenildi.
Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezelin Ereğli Belediyesi, siyasi partiler, Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer STKlarla birlikte bir dosya hazırladığı ve hazırlanan bu dosyayı Rektör Çufalıya sunacakları, Çufalının da önümüzdeki günlerde Kalkınma Bakanlığını ziyaret ederek konuyu takip edeceği öğrenildi.
Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Tezel, eski Devlet Hastanesi arazisine BEÜ Ereğli Eğitim Kampüsü yapılacağına yönelik İlçede ciddi anlamda bir algı oluştuğunu belirterek, bu algıyı olumlu sonuçlandırmak için Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Tezel, Eski Devlet Hastanesi arazisi Askeriyeye devredilecek gibi söylemler, Askeriyenin elini güçlendirir. İlçedeki STKlar ve halk olarak bu tür söylemlerden uzak durmalıyız. Biz Ereğlideki STKlar olarak Belediyenin de desteğiyle girişimlerimizi sürdürüyoruz. BEÜ Rektörümüz Sayın Mustafa Çufalıya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizde, BEÜ Ereğli Eğitim Kampüsünün Ereğli için önemini anlattık. Rektörümüz, konuya vakıf olduğunu ifade ederek kendisinin de bir dosya hazırlayarak gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi. Biz Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak Sayın Rektörümüze teşekkür ediyoruz. Hazırlayacağımız dosyayı en kısa sürede kendisine sunacağız. Bu işin peşini bırakmayacağız dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER